Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Пленарне засідання сорок восьмої (позачергової) сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 05.06.2024 15:51
Кількість переглядів: 138

Результати поіменного голосування

 

  1.  

Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Зіньківської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

 

  1.  

Про припинення комунального закладу позашкільної освіти «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості» Зіньківської міської ради Полтавської області.

 

  1.  

Про припинення Зіньківської станції юних техніків Зіньківської міської ради Полтавської області.

 

  1.  

Про утворення Центру позашкільної освіти «Мрія» Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про надання згоди на проведення капітального ремонту вимощення будівлі Зіньківського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №2 «Сонечко» Зіньківської міської ради Полтавської області.

 

  1.  

Про надання згоди на проведення нового будівництва захисної споруди цивільного захисту модульного типу (найпростіше укриття) на території Зіньківського опорного ліцею імені М.К.Зерова Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про надання згоди на проведення реконструкції приміщення учбового корпусу Зіньківського опорного ліцею імені М.К. Зерова Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про внесення змін до відомостей в ЄДР щодо Комунального закладу «Зіньківський міський будинок культури» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про внесення змін до відомостей в ЄДР щодо Зіньківської музичної школи імені Порфирія Кириловича Батюка Зіньківської міської ради Полтавської області.

 

  1.  

Про внесення змін до відомостей в ЄДР щодо Комунального закладу «Зіньківський історичний музей» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про внесення змін до структури та граничної штатної чисельності працівників Комунального закладу «Зіньківський міський будинок культури» Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про внесення змін до складу комісії з вивчення питання та внесення пропозицій по перейменуванню вулиць Зіньківської територіальної громади.

 

  1.  

Про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників Комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про утворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

 

  1.  

Про внесення змін до граничної чисельності мережі бюджетних установ Зіньківської міської ради на 2024 рік.

 

  1.  

Про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2024 рік.

 

  1.  

Про затвердження розпорядження міського голови.

 

  1.  

Про затвердження договорів укладених секретарем міської ради (Додаток).

 

  1.  

Про внесення змін до Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про утворення віддаленого робочого місця адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради с. Велика Павлівка Великопавлівського старостинського округу.

 

  1.  

Про утворення віддаленого робочого місця адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради с. Тарасівка Тарасівського старостинського округу.

 

  1.  

Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

 

  1.  

Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через  віддалене робоче місце адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради в с. Артелярщина Покровського старостинського округу.

 

  1.  

Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через віддалене робоче місце адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради в с. Ставкове Ставківського старостинського округу.

 

  1.  

Про затвердження актів приймання-передачі автомобіля швидкої медичної допомоги CITROEN JUMPER.

 

  1.  

Земельні питання.

 

  1.  

Різне.

 

Протокол пленарного засідання сорок восьмої (позачергової) сесії Зіньківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора