Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Третє пленарне засідання сорок четвертої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 29.02.2024 14:26
Кількість переглядів: 195

Поіменне голосування

  1.  Про внесення змін до складу комісії по наданню матеріальної допомоги жителям Зіньківської міської ради.
  2.  Про затвердження Стратегічного плану інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Зіньківську міську територіальну громаду на 2024-2025 роки.
  3.  Про затвердження Положення про проведення публічних консультацій з жителями(ками) та внутрішньо переміщеними особами в Зіньківській міській територіальній громаді.
  4.  Про результати діяльності Диканської окружної прокуратури за 2023 рік на території Зіньківської територіальної громади.
  5.  Про звіти старост Зіньківської міської ради.
  6.  Про внесення змін до міської цільової Програми «Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади та підтримки Збройних Сил України Національної гвардії України та інших військових формувань на 2023-2025 роки».
  7.  Про внесення змін до місцевої цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  8.  Про затвердження Програми з реалізації молодіжної політики Зіньківської міської ради на 2024/2025 роки.
  9.  Про внесення змін до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки Зіньківської територіальної громади.
  10.  Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації Зіньківської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2022-2026 роки.
  11.  Про затвердження Програми зайнятості населення Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки в новій редакції.
  12.  Про затвердження розпорядження міського голови.
  13.  Про затвердження договорів укладених секретарем міської ради (Додаток).
  14.  Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  15.  Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через 1віддалене робоче місце адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  16. Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через віддалене робоче місце адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  17.  Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  18. Про внесення змін до граничної чисельності мережі бюджетних установ Зіньківської міської ради на 2024 рік.
  19. Про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання від 15 січня 2024 року №81 «Про створення комісії з приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна».
  20. Про затвердження акту приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна.
  21. Про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії міської ради від 15 лютого 2024 року «Про надання згоди на безоплатну передачу майна комунальної власності Зіньківської міської ради з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс комунального підприємства «Зіньків - благоустрій» Зіньківської міської ради» (Додаток 1, Додаток 2, Додаток 3, Додаток 4, Додаток 5, Додаток 6, Додаток 7, Додаток 8, Додаток 9, Додаток 10, Додаток 11, Додаток 12, Додаток 13, Додаток 14, Додаток 15, Додаток 16, Додаток 17, Додаток 18, Додаток 19, Додаток 20, Додаток 21, Додаток 22, Додаток 23).
  22. Про затвердження актів приймання-передачі майна комунальної власності Зіньківської міської ради з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс комунального підприємства «Зіньків - благоустрій» Зіньківської міської ради.
  23. Про надання згоди на передачу об’єкта нерухомого майна комунальної власності з балансу комунального некомерційного підприємства «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Зіньківської міської ради на баланс комунальної установи «Центр соціальної підтримки та соціальних послуг «Берегиня» Зіньківської міської ради.
  24. Про включення об’єктів нерухомого майна до Переліку об’єктів комунальної власності Зіньківської міської ради Другого типу для передачі в оренду без проведення аукціону.
  25. Про надання дозволу на проведення ремонту по об’єкту «Капітальний ремонт частини приміщень нежитлової будівлі дитячого відділення КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради Полтавської області за адресою: Полтавська обл., м. Зіньків, вул. Івана Петровського, 21».
  26. Земельні питання.
  27.  Різне.

Протокол пленарного засідання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора