Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

ІV пленарне засідання тридцять п'ятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 23.08.2023 18:15
Кількість переглядів: 391

Результати поіменного голосування

 

  1. Про затвердження Плану оптимізації мережі закладів освіти Зіньківської міської ради на 2023-2024 роки.
  2. Про присвоєння статусу опорного закладу освіти.
  3. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Бірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені І.А.Цюпи Зіньківської  міської ради Полтавської області».
  4. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Бобрівницької гімназії Зіньківської міської ради».
  5. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Лютенськобудищанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради Полтавської області».
  6. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Проценківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради Полтавської області».
  7. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Тарасівської гімназії Зіньківської міської ради».
  8. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Шенгаріївської гімназії Зіньківської міської ради».
  9. Про Зіньківський опорний ліцей №1 Зіньківської міської ради.
  10. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Великопавлівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради Полтавської області».
  11. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Дейкалівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради Полтавської області».
  12. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Шилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Григорія і Григора Тютюнників Зіньківської міської ради Полтавської області».
  13. Про припинення філії «Власівська гімназія» Зіньківського опорного ліцею № 1 Зіньківської міської ради.
  14. Про припинення філії «Новоселівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Дейкалівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради Полтавської області.
  15. Про нову редакцію Статуту Ставківського опорного навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад» Зіньківської міської ради Полтавської області.
  16. Про проєкт рішення «Про реорганізацію Покровської гімназії Зіньківської міської ради».
  17. Про зміну назви філії «Артелярщинська початкова школа» Ставківського опорного навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Зіньківської міської ради Полтавської області.
  18. Про зміну назви філії Кирило-Ганнівська початкова школа Ставківського опорного навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Зіньківської міської ради Полтавської області.
  19. Про проєкт рішення «Про Ставківську опорну гімназію  Зіньківської міської ради».
  20. Про проєкт рішення про «Про припинення Пишненківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради Полтавської області».
  21. Про затвердження структури і граничної штатної чисельності закладів дошкільної освіти Зіньківської міської ради Полтавської області.
  22. Про затвердження структури і граничної штатної чисельності закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради Полтавської області.
  23. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  24. Про внесення змін до відомостей з ЄДР.
  25. Про оплату праці секретаря міської ради.
  26. Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Зіньківської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.
  27. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки житлово-комунального господарства Зіньківської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.
  28. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії шостого скликання Зіньківської міської ради від 15.04.2011 року «Про затвердження Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку, тиші в громадських місцях м. Зінькова».
  29. Про внесення змін до Програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки (додаток).
  30. Про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2023 рік.
  31. Про підняття клопотання щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) Кулику Євгенію Олеговичу.
  32. Про прийняття із власності СБК «БІР» у комунальну власність Зіньківської міської ради Полтавської області об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території ********** старостинського округу.
  33. Про включення об’єкта нерухомого майна до Переліку об’єктів комунальної власності Зіньківської міської ради Першого типу для передачі в оренду з проведенням аукціону.
  34. Про надання дозволу Державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.

 

Протокол пленарного засідання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора