Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

ІІІ пленарне засідання тридцять п'ятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 16.08.2023 11:31
Кількість переглядів: 268

Результати поіменного голосування

  1. Про припинення договору платного користування майном.
  2. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Зіньківської міської ради об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Бірківського старостинського округу.
  3. Про прийняття із власності ПОСП «АГРОФІРМА «ТАШАНЬ» у комунальну власність Зіньківської міської ради Полтавської області доріг з твердим покриттям, що знаходяться в селі Власівка.
  4. Про затвердження актів приймання-передачі комунального майна з балансу відділу культури та спорту виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  5. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії восьмого скликання від 23 лютого 2021 року «Про передачу комунального майна з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Зіньківської міської ради Полтавської області».
  6. Про включення об’єкта нерухомого майна до Переліку об’єктів комунальної власності Зіньківської міської ради Першого типу для передачі в оренду з проведенням аукціону.
  7. Різне.

Протокол ІІІ пленарного засідання тридцять п'ятої сесії міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора