Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

І пленарне засідання тридцять п'ятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 04.08.2023 15:54
Кількість переглядів: 240

Результати поіменного голосування 

  1. Про затвердження звіту про виконання показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року (Додаток 1, Додаток 2).
  2. Про внесення змін до міської цільової Програми «Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади та підтримки Збройних Сил України Національної гвардії України та інших військових формувань на 2023-2025 роки».
  3. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022-2024 роки (додаток).
  4. Про внесення змін до Програми забезпечення громадян Зіньківської територіальної громади, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2021-2024 роки (додаток).
  5. Про внесення змін до Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022-2024 роки (додаток).
  6. Про внесення змін до Програми забезпечення діяльності Комунальної установи «Трудовий архів» на 2022-2024 роки (додаток).
  7. Про внесення змін до Програми підтримки соціально-вразливих верств населення Зіньківської територіальної громади «Турбота» на 2022-2024 роки (додаток).
  8. Про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2023 рік (Додаток 1, Додаток 2, Додаток 3, Додаток 4, Додаток 5).
  9. Про надання одноразової матеріальної допомоги.
  10. Про затвердження розпоряджень міського голови.
  11. Про затвердження договорів укладених міським головою (додаток).
  12. Про затвердження Положення про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Зіньківської міської ради.
  13. Про затвердження Положення про порядок встановлення меморіальних дошок та пам’ятних знаків на території Зіньківської міської ради.
  14. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) на території Зіньківської міської ради.
  15. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  16. Про затвердження Положень про відділи та сектори виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  17. Про визнання таким, що втратило чинність рішення двадцять п’ятої сесії Зіньківської міської ради шостого скликання від 14 грудня 2012 року «Про затвердження Інструкції з діловодства в Зіньківській міській раді».
  18. Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  19. Про затвердження актів приймання-передачі комунального майна з балансу відділу культури та спорту виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  20. Про передачу комунального майна з балансу відділу культури та спорту виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  21. Про надання згоди на прийняття із власності ПОСП «АГРОФІРМА «ТАШАНЬ» у комунальну власність Зіньківської міської ради Полтавської області доріг з тверди покриттям, що знаходяться в с. Власівка.
  22. Про внесення змін до рішення четвертої (позачергової) сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання від 29 січня 2021 року «Про приймання-передачу майна бюджетних установ (будівлі, споруди та індивідуально визначене майно) зі спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Зіньківського району Полтавської області у комунальну власність Зіньківської міської ради Полтавської області».
  23. Земельні питання.
  24. Про депутатський запит Бондаренко О.І.
  25. Різне.

Протокол І пленарного засідання тридцять п'ятої сесії міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора