Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося пленарне засідання тридцять другої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 29.06.2023 18:01
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

🖋️Сьогодні під головуванням міського голови Сергія Максименка відбулося пленарне засідання тридцять другої сесії міської ради восьмого скликання.

📝Участь у роботі пленарного засідання взяли 22 депутати із 26.

📑Розглянули та задовольнили заяву старости Тарасівського старостинського округу Олени Ващук про її звільнення з посади старости 01 липня 2023 року, за угодою сторін, згідно пункту 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та виведення з персонального складу виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

✅Своїми рішеннями депутати внесли зміни та виклали в новій редакції структуру та загальну чисельність апарату виконавчих органів виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

✅Затвердили Положення про відділ інформаційного забезпечення виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

✅Затверджено Програму фінансових стимулів для забезпечення лікарськими кадрами закладів охорони здоров’я Зіньківської міської ради на 2023 – 2026 роки, що сприятиме забезпеченню лікарями КНП «Зіньківський ЦПМСД» та КНП «Зіньківська МЦЛ», поліпшенню стану здоров’я населення громади шляхом забезпечення доступу до кваліфікованої медичної допомоги, орієнтованої на інтегрований підхід до рішення медико-санітарних потреб окремих громадян, родин та громади в цілому.

✅Внесено зміни та затверджено в новій редакції Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Зіньківської міської ради.

✅Також внесено зміни до ряду програм, зокрема:

🖇️програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Зіньківська міська центральна лікарня»;

🖇️програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022 – 2024 роки;

🖇️програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Зіньківської громади на 2022 – 2024 роки;

🖇️програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території Зіньківської громади на 2023 – 2025 роки.

✅📊Внесено зміни до показників бюджету Зіньківської громади на 2023 рік.

✅Затверджено склад Молодіжної ради при Зіньківській міській раді.

✅На пленарному засіданні детально розглянуто та прийнято відповідні рішення по ряду майнових та земельних питань.

📋До сесії міської ради надійшов депутатський запит депутата Тетяни Друмової, що стосувався звернення жителів громади. Депутати прийняли рішення направити звернення для розгляду та детального опрацювання до виконавчого комітету міської ради.

💪Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати на благо життєдіяльності мешканців громади.

💙💛Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора