Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Пленарне засідання тридцять другої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 29.06.2023 15:38
Кількість переглядів: 293

Результати поіменного голосування

1. Про розгляд заяви Ващук О.М.

2. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

3. Про надання повноважень.

4. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради Полтавської області на 2022-2024 роки.

5. Про затвердження Програми фінансових стимулів для забезпечення лікарськими кадрами закладів охорони здоров’я Зіньківської міської ради на 2023-2026 роки.

6. Про внесення змін до Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022-2024 роки (додаток).

7. Про внесення змін до Програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки (додаток).

8. Про нову редакцію Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Зіньківської міської ради.

9. Про внесення змін до Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території Зіньківської міської територіальної громади  на 2023-2025 роки.

10. Про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2023 рік (додаток 1).

11. Про затвердження складу Молодіжної ради при Зіньківській міській раді.

12. Про затвердження актів приймання-передачі комунального майна з балансу відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп» Зіньківської міської ради.

13. Про прийняття із власності ПОСП «АФ «Ташань» у комунальну власність Зіньківської міської ради Полтавської області об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Власівського старостинського округу.

14. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Зіньківської міської ради об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Тарасівського старостинського округу.

15. Про надання згоди на передачу з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп» об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Ставківського старостинського округу.

16. Земельні питання.

Протокол пленарного засідання тридцять другої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора