Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Перше пленарне засідання тридцятої (позачергової) сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 19.06.2023 13:24
Кількість переглядів: 255

Результати поіменного голосування

1. Про внесення змін до місцевої цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки.

2. Про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2023 рік (додаток 1, додаток 2, додаток 3, додаток 4).

3. Про затвердження розпорядження міського голови.

4. Про включення об’єкта нерухомого майна до Переліку об’єктів комунальної власності Зіньківської міської ради Другого типу для передачі в оренду без проведення аукціону.

5. Про внесення змін до рішення двадцять дев’ятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання від 08 червня 2023 року «Про передачу комунального майна з балансу відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп».

6. Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії міської ради восьмого скликання від 03 серпня 2022 року «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Зіньківської міської ради об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Тарасівського старостинського округу».

7. Про прийняття із власності ТОВ «Україна-Агроінвест» у комунальну власність Зіньківської міської ради Полтавської області об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Тарасівського старостинського округу.

8. Про надання згоди на прийняття із власності ПОСП «АФ «Ташань» у комунальну власність Зіньківської міської ради Полтавської області об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Власівського старостинського округу.

9. Про внесення змін до рішення четвертої (позачергової) сесії міської ради восьмого скликання від 20 січня 2021 року «Про комісію по прийманню-передачі майна».

10. Земельні питання.

 

Протокол першого пленарного засідання тридцятої (позачергової) сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора