Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Пленарне засідання двадцять дев'ятої (позачергової) сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 08.06.2023 13:09
Кількість переглядів: 318

Результати поіменного голосування

1. Про зміни в складі виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

2. Про внесення змін до міської цільової Програми «Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади та підтримки Збройних Сил України Національної гвардії України та інших військових формувань на 2023-2025 роки».

3. Про внесення змін до місцевої цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки.

4. Про внесення змін до комплексної Програми розвитку освітньої галузі Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки.

5. Про внесення змін до Програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки (додаток).

6. Про внесення змін до Програми забезпечення громадян Зіньківської територіальної громади, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2021-2024 роки (додаток).

7. Про внесення змін до Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022-2024 роки (додаток).

8. Про придбання службового житла.

9. Про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2023 рік (додаток 1, додаток 2, додаток 3, додаток 4, додаток 5, додаток 6).

10. Про затвердження розпорядження міського голови.

11. Про затвердження договорів укладених міським головою (додаток).

12. Про Комунальне підприємство «Бірки-Ліс» Зіньківської міської ради Полтавської області.

13. Про перейменування об’єктів топоніміки.

14. Про надання повноважень.

15. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Зіньківської міської ради об’єктів інженерної інфраструктури, розташованих на території Тарасівського старостинського округу.

16. Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів інженерної інфраструктури, розташованих на території Зіньківської міської ради з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп».

17. Про передачу комунального майна з балансу відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп».

18. Про об’єкт комунальної власності Зіньківської міської ради Зіньківський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №1 «Ромашка» Зіньківської міської ради Полтавської області.

19. Про об’єкт комунальної власності Зіньківської міської ради Зіньківський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №2 «Сонечко» Зіньківської міської ради Полтавської області.

20. Про затвердження актів приймання-передачі комунального майна з балансу комунальної установи «Зіньківський центр комунальних послуг» Зіньківської міської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради Полтавської області.

21. Про розроблення схеми санітарної очистки населених пунктів Зіньківської міської ради.

22. Про погодження міському комунальному підприємству «Зіньківський комунгосп» Зіньківської міської ради списання з балансу багатоквартирних будинків.

23. Земельні питання.

24. Про депутатський запит Нестеренко Н.М.

25. Про депутатський запит Друмової Т.М.

26. Про депутатський запит Друмової Т.М.

 

Протокол двадцять дев'ятої (позачергової) сесії восьмого скликання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора