Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Благодійний концерт "Разом до перемоги" в підтримку ЗСУ

Дата: 01.05.2023 11:31
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Відносити духові оркестри до категорій старих речей з мізерною культурою ще зарано, бо окрасою і елементом помпезності будь-якого велелюдного святкування є саме духовий оркестр.

Минулої суботи з нагоди 30-річчя від дня присвоєння оркестру звання «народний» дзвеніла оркестру мідь у будинку культури села Велика Павлівка.

Справжньою окрасою і гордістю Зіньківської громади є народний самодіяльний духовий оркестр Великопавлівського СБК, незмінним керівником якого майже з моменту створення є Олексій Пилипенко.

 Під час виступу духового оркестру вдячні глядачі нагороджували музикантів шквалом аплодисментів, а щирі вітання на адресу колективу-ювіляра звучали від Зіньківського міського голови Сергія Максименка, начальника відділу культури та спорту Людмили Кімлик-Ярохи, Великопавлівського сільського старости Ярослава Переятенця, директора Зіньківської музичниї школи Світлани Должко, директора Зіньківського міського Будинку культури Тамари Дощенко, голови профспілкової організації працівників культури громади Віктора Литуса та ін.

На благодійному концерті «Разом до перемоги» в підтримку Збройних Сил України колег «по цеху» своїми виступами підтримали і привітали, влившись у красиве свято музики, артисти міського та місцевого сільського будинків культури, музичної школи.

  • Ні крихти не шкодуємо, - діляться враженнями від концерту Алла і Василь Басенюки із Бобрівника, - що покинули всі справи і приїхали на свято. Емоції зашкалюють! Важливо також, що всі глядачі не залишились байдужими і підтримали матеріально, хто скільки міг, Збройні Сили України.

Олексій Пилипенко, керівник духового оркестру:

- Свято вдалося, головне, що сподобалося глядачам. Усе вийшло так, як і на репетиціях. До ювілею готуватися почали ще з осені, репертуар оновлюємо постійно, але композиції, що найбільше подобаються людям, неодмінно залишаємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора