Про таїнство народження великодньої випічки на Зіньківському хлібозаводі
Паска завжди займала головне місце на нашому великодньому столі, рецептів її приготування та оздоблення – безліч, у кожної господині знайдеться свій, перевірений часом і схвалений родиною.
За власною традиційною рецептурою ось уже шість років поспіль випікають паски на Зіньківському хлібозаводі. Технолог Валентина П’явка розповідає, що цього року опару заводять під п’ять видів «святкового хліба», які різнитимуться за смаком, будуть з родзинками і без, тут вже акцент робиться на вибагливого покупця. Свіжовипечені паски у торгівельну мережу Зіньківщини і не тільки поступили з учорашнього дня.
Цієї середи поспостерігати за процесом таїнства народження великодньої випічки мала можливість перший заступник міського голови Інна Авраменко, яка завітала на виробництво поспілкуватися із пекарями та керівництвом заводу.
Привітавши представників однієї із найшанованіших професій із наступаючим Світлим Христовим Воскресінням Інна Леонідівна пообіцяла неодмінно скуштувати на Великдень святкову випічку саме місцевих майстрів.