Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Пленарне засідання двадцять шостої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 31.03.2023 13:50
Кількість переглядів: 525

Протокол двадцять шостої сесії восьмого скликання

  1. Про внесення змін до міської цільової Програми «Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади та підтримки Збройних Сил України Національної гвардії України та інших військових формувань на 2023-2025 роки».
  2. Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Зіньківської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.
  3. Про визначення ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» замовником послуг з експлуатаційного утримання вулиць і доріг комунальної власності в межах Зіньківської територіальної громади.
  4. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку дорожнього господарства Зіньківської територіальної громади на 2022-2025 роки.
  5. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки житлово-комунального господарства Зіньківської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.
  6. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Зіньківської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  7. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради Полтавської області на 2022-2024 роки.
  8. Про внесення змін до Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022-2024 роки (додаток).
  9. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  10. Про внесення змін до Програми підтримки соціально-вразливих верств населення Зіньківської територіальної громади «Турбота» на 2022-2024 роки (додаток).
  11. Про затвердження Програми зайнятості населення Зіньківської територіальної громади на 2022-2024 роки в новій редакції.
  12. Про затвердження Програми фітосанітарних заходів по боротьбі з амброзією полинолистою та ліквідації регульованих шкідливих організмів на території Зіньківської міської ради Полтавського району Полтавської області на період 2023-2027 роки.
  13. Про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2023 року (додаток 1, додаток 2, додаток 3, додаток 4, додаток 5).
  14. Про затвердження розпорядження міського голови.
  15. Про затвердження договорів укладених міським головою (додаток).
  16. Про внесення змін до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Зіньківської територіальної громади.
  17. Про надання одноразової матеріальної допомоги на ліквідацію наслідків пожежі.
  18. Про внесення змін до граничної чисельності мережі бюджетних установ на 2023 рік.
  19. Про внесення змін до переліку пунктів прийому для тимчасового розміщення осіб переміщених із районів бойових дій в закладах освіти на території Зіньківської громади.
  20. Про нову редакцію Статуту комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської  міської ради Полтавської області.
  21. Про нову редакцію Статуту комунального некомерційного підприємства «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Зіньківської міської ради Полтавської області.
  22. Про внесення змін до рішення дев’ятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання від 30 серпня 2021 року «Про внесення змін до структури та граничної штатної чисельності працівників Комунального закладу «Зіньківський міський будинок культури» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  23. Про звернення Зіньківської міської ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території України щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.
  24. Про нову редакцію Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  25. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії восьмого скликання від 10 січня 2023 року «Про нову редакцію рішення двадцять четвертої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2022 року «Про організацію харчування дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти територіальної громади у 2023 році за кошти бюджету Зіньківської міської територіальної громади».
  26. Про проведення конкурсу з присвоєння статусу опорного закладу освіти серед закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.
  27. Про створення Молодіжної ради при Зіньківській міській раді та затвердження Положення про Молодіжну раду.
  28. Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Зіньківській міській раді.
  29. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії міської ради восьмого скликання від 10 січня 2023 року «Про надання згоди на передачу з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп» об’єкту інженерної інфраструктури розташованого на території Покровського старостинського округу».
  30. Про затвердження актів приймання-передачі об’єкту інженерної інфраструктури розташованого на території Покровського старостинського округу з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп».
  31. Про надання згоди на передачу з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп» об’єктів інженерної інфраструктури розташованих на території Зіньківської міської ради.
  32. Про надання дозволу на списання з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради громадської будівлі в с. Сулими знищеної внаслідок пожежі.
  33. Про передачу об’єкта нерухомого майна з балансу виконавчого комітету Зіньківської міської ради на баланс відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення виконавчого комітету Зіньківської міської ради.
  34. Про розгляд результатів конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок.
  35. Про внесення змін в рішення сесій.
  36. Про розгляд звернення щодо припинення договору оренди землі.
  37. Про розгляд звернень громадян щодо затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок.
  38. Про розгляд звернення щодо затвердження документації із землеустрою та передача в постійне користування земельної ділянки.
  39. Про розгляд звернень щодо затвердження документації із землеустрою та передача в оренду земельних ділянок.
  40. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
  41. Про розгляд звернення про передачу в оренду земельної ділянки.
  42. Про розгляд звернень щодо поновлення дії договору оренди землі.
  43. Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.
  44. Про розгляд звернень щодо надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  45. Про розгляд звернень (відмова) у наданні дозволів на виготовлення документації із землеустрою.
  46. Про розгляд звернення (відмова) у передачі земельної ділянки в користування на умовах оренди.
  47. Про розгляд звернень громадян (відмова) у наданні дозволів на виготовлення документації із землеустрою.

Результати поіменного голосування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора