A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 24.03.2023 14:32
Кількість переглядів: 124

🚜З приходом весни настає сприятлива пора взятися за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади. Комунальні служби вже взялися за роботу, але чистота й порядок у місті та селах громади – справа кожного жителя.

Щороку, коли сходить сніг, назовні «випливає» все те сміття, що накопилося за довгу зиму: земля та пісок біля бордюрів, на тротуарах, купи паперу та поліетиленових пакетів на узбіччях, стихійні звалища… Саме тому виконавчий комітет міської ради щовесни оголошує проведення традиційного двомісячника чистоти.

🧹Закликаю всіх керівників підприємств, установ, суб’єктів підприємницької діяльності, жителів Зіньківської громади не бути байдужими та долучитися до спільної справи в наведенні порядку на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях, приватних садибах, вулицях, господарських територіях та під’їздах, відремонтувати та пофарбувати паркани, посадити дерева, квіти тощо. Тільки разом, спільними зусиллями ми забезпечимо належний порядок і чистоту нашої громади!

🙌Подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

👉Пам’ятайте: чиста громада — це показник культури мешканців, які проживають у ній!

З повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора