A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Полтавське районне управління ГУ ДСНС України у Полтавській області інформує

Дата: 22.03.2023 09:59
Кількість переглядів: 68

🧑‍🚒Рятувальники продовжують вживати заходів щодо виявлення та притягнення до відповідальності паліїв сухої рослинності та сміття.

👉Так, 2️⃣1️⃣ березня працівниками Полтавського районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області було проведено рейдові відпрацювання населених пунктів Зіньківської ТГ Полтавського району.

🖋️Під час рейду було складено протоколи на громадян за порушення встановлених законодавством вимог правил пожежної безпеки та самовільне випалювання рослинності або її залишків.

🔰Полтавське районне управління ГУ ДСНС України в Полтавській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем.

‼️Не користуйтеся вогнем для знищення сухої трави та сміття.

‼️Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях адже це шкодить навколишньому середовищу, гинуть тварини, а не контрольований вогонь знищує приватне майно громадян!

‼️Слідкуйте, щоб діти не бавилися сірниками та запальничками.

‼️Якщо під час відпочинку на природі чи знаходячись на присадибній, дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за ☎️телефоном 1️⃣0️⃣1️⃣.

🚒Наголошуємо, що на сьогодні існує адміністративна відповідальність та в деяких випадках може наступити навіть кримінальна за самовільне випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонах.

Полтавське районне управління ГУ ДСНС України у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора