A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вітання міського голови Сергія Максименка з Днем житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 19.03.2023 07:00
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Шановні працівники міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп», відділу благоустрою, КП "Добробут" виконавчого комітету міської ради, ветерани комунального господарства та побутового обслуговування населення!

💐День житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення традиційно відзначається третьої неділі березня. Це свято людей, які своєю повсякденною працею створюють належні умови життєдіяльності нашої громади.

Працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення трудяться вдень і вночі та за будь-якої погоди, без вихідних та перепочинку як у мирний час, так і в умовах війни. Тепло та затишок в оселях, благоустрій територій міста та сіл громади, якість водопровідних та каналізаційних мереж, освітлення вулиць, озеленення, вивезення сміття – це лише частина завдань, які щодня виконують фахівці галузі.

🤝Висловлюю щиру вдячність всім вам за сумлінну працю. З нагоди професійного свята зичу вам міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму і віри. Нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу!

💪Віримо в Збройні Сили України! Разом до Перемоги🇺🇦

З повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора