A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Урочистий захід з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Дата: 17.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

🚜🪚Житлово-комунальне господарство – це складний механізм, що забезпечує життєдіяльність міста, який функціонує завдяки нелегкій, самовідданій праці працівників цієї галузі. Це надзвичайні люди, які вміють професійно працювати у складних, некомфортних умовах, дбаючи про те, аби у кожній оселі були вода, світло і тепло, щоб кожен житель отримував якісні побутові послуги, а міські та сільські простори були чистими та озелененими.

💐Сьогодні у комунальному закладі "Зіньківський міський будинок культури" відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

🤝З вітальними словами та вдячністю до всіх присутніх звернулися міський голова Сергій Максименко, секретар міської ради Олександр Прокопенко та директор МКП "Зіньківський комунгосп" Андрій Козерод.

💙💛За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у виконання завдань, покладених на працівників житлово-комунальної сфери, та з нагоди професійного свята подяки міського голови оголосили колективам працівників МКП "Зіньківський комунгосп", відділу благоустрою та КП "Добробут" виконавчого комітету міської ради.

🧑‍🔧🧑‍🌾Пишаємось професіоналізмом та відданістю роботі працівників комунальних підприємств, які своєю щоденною, нелегкою, кропіткою працею доводять, що немає нічого неможливого та попри всі труднощі роблять нашу громаду чистою та затишною.

🎤👯Гарний настрій для працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення подарували артисти та дитячі творчі колективи міського будинку культури.

✊🪖Працюємо кожен на своєму фронті! Разом до Перемоги 🇺🇦

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора