A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вітання директора МКП «Зіньківський комунгосп» Андрія Козерода з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Дата: 18.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 127

🔵Кожної третьої неділі березня ми святкуємо День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

🟡Якщо рано-вранці чуємо шурхіт мітли під нашими будинками, гуркіт техніки, що прибирає сміття, а вдома з кранів тече вода і ми можемо ввімкнути чайник, аби приготувати каву – значить життя продовжується...

🔵Не рідко чую, як лають комунальні служби. Однак мало хто знає, що комунальна сфера обслуговування – одна з найскладніших галузей, яка потребує не тільки технічного досвіду та знань, а й сучасного обладнання, матеріалів, постійного фінансування.

🟡Працівники нашого підприємства, разом із працівниками відділу благоустрою, щодня докладають чимало зусиль, щоб зіньківці бачили чисте та охайне місто, своєю працею створюють затишок, тепло і комфорт у наших домівках. Їх робота – як повітря: доки виконується – її не помічають, проте кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал негативних емоцій у споживачів.

🔵Можна довго й багато міркувати про проблеми та завдання комунального господарства, але в ці дні хочу подякувати всім працівникам за терпіння, працю і відданість професії. Бажаю вам та вашим родинам здоров’я, благополуччя, витримки, фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, нових професійних висот, наполегливості, успіхів у добрих починаннях і втішних результатів від них, великого людського щастя. Вірю, що разом ми подолаємо всі негаразди і зробимо нашу громаду ще гарнішою і затишнішою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора