A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Департамент соціального захисту населення поширює інформацію щодо нового онлайн-майданчику — Платформи допомоги врятованим

Дата: 17.03.2023 08:44
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

За інформацією Міністерства соціальної політики України, 15 березня презентовано єдиний онлайн-майданчик для допомоги врятованим українцям, постраждалим внаслідок війни - Платформу допомоги врятованим www.help-platform.in.ua.

Це перша в Україні онлайн-платформа, де зібрана повна інформація про всі ключові сервіси допомоги постраждалим внаслідок війни. Завдяки платформі громадяни зможуть простіше і швидше зв'язатися з потрібним сервісом. Платформа розрахована не лише на постраждалих, а також і на фахівців, які надають їм допомогу. На сайті вже розміщенні рекомендації та посібники по роботі з потерпілими згідно з найкращими міжнародними стандартами. 

Платформа дозволить охопити соціальною підтримкою значно ширше коло людей, які постраждали внаслідок війни. Вона допоможе соціальним працівникам виявляти людей, які потребують допомоги через наслідки війни, надавати їм необхідну підтримку і правильно спрямовувати далі, щоби повною мірою забезпечити права та інтереси людей.

Сайт також містить інформацію щодо гарячих ліній та каналів зв’язку отримання психологічної підтримки, правової допомоги та також низку презентаційних та навчальних матеріалів, доступних для завантаження.

Директор Департаменту соціального захисту населення

Полтавської облвійськадміністрації

Людмила Корнієнко

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора