A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Нагородили добровольців добровольчого формування Зіньківської територіальної громади

Дата: 16.03.2023 13:30
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

1️⃣4️⃣ березня в Україні відзначали День добровольців – людей, які за покликом серця першими стали на захист рідних кордонів.

🇺🇦З цієї нагоди сьогодні міський голова Сергій Максименко, за дорученням голів Полтавської обласної та районної військових адміністрацій Дмитра Луніна та Дмитра Романова, за зразкове виконання своїх службових обов’язків із захисту територіальної цілісності та незалежності України вручив Почесну грамоту Полтавської обласної військової адміністрації командиру добровольчого формування Зіньківської територіальної громади Дубині Михайлу Вікторовичу та грамоти Полтавської районної військової адміністрації добровольцям добровольчого формування Зіньківської громади Королю Віталію Вікторовичу, Пилипенку Віталію Григоровичу та Тараненку Сергію Олександровичу.

🕯️Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів, які віддали своє життя, виборюючи для нас право на мирне життя у вільній країні.

🤝Міський голова подякував представникам добровольчого формування громади за відданість, стійкість, незламність і готовність стати на оборону і захист рідної Батьківщини. Побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя, миру та Перемоги.

🇺🇦💪Тримаймо стрій! Віримо в Збройні Сили України! Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора