A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Світла пам'ять Деркачу Василю Васильовичу...

Дата: 10.03.2023 16:40
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

9️⃣ березня цього року, не здолавши тяжку хворобу, на 79 році життя зупинилося неспокійне серце непересічної особистості, Людини щирої і доброї вдачі, невтомного трудівника, вмілого організатора й керівника району, патріота нашого міста, прекрасного сім’янина, надійного товариша Деркача Василя Васильовича.

Народився Василь Васильович 13 січня 1945 року в селі Мар’янське Великобагачанського району Полтавської області в селянській родині. З 17-річного віку працював на різних роботах в учбовому господарстві «Бречківка», потім – укладчиком цегли в Полтавському комбінаті будівельних матеріалів.

У 1963 році вступив до Полтавського сільськогосподарського інституту. 3 роки проходив службу в лавах армії. Після закінчення інституту за направленням працював головним агрономом у Звенигородському районі Черкаської області, згодом – заступником голови правління колгоспу імені Пархоменка.

З 1980 року життєвий і трудовий шлях Василя Васильовича пов’язаний із Зіньківщиною, де він працював заступником голови виробничого об’єднання «Райсільгоспхімія», 2 роки – в райкомі партії інструктором оргвідділу та завідуючим сільськогосподарським відділом.

У 1983 році був обраний головою виконавчого комітету районної ради, тричі обирався депутатами головою райвиконкому, головою районної ради. Саме ці роки були найбільш плідними в діяльності Василя Васильовича.

Після виборів 1994 року працював 5 років директором Зіньківського консервного заводу, очолював районний центр зайнятості та райком профспілки працівників агропромислового комплексу.

Василь Васильович своєю працьовитістю, енергією, цілеспрямованістю, досвідом роботи і знаннями, сумлінним ставленням до своїх обов’язків, умінням працювати з людьми, мав непохитний авторитет серед колег та зіньківців.

Висловлюємо щирі співчуття дружині Людмилі Іванівні, доньці Ірені, онуку Артему, братам Сергію і Олексію. Нехай добрий, світлий спомин про Василя Васильовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть…

🕯️Вічна світла пам’ять Василю Васильовичу та Царство Небесне…

Зіньківська міська рада, рада ветеранів Зіньківської територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора