A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Домашні смаколики для військовослужбовців ЗСУ від господинь Дейкалівського старостату та сіл Шенгаріївка й Пасяди Першотравневого старостату

Дата: 02.03.2023 11:21
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

🚛Днями військовослужбовцям Збройних Сил України було відправлену гуманітарну допомогу у вигляді домашніх смаколиків від господинь Дейкалівського старостату та сіл Шенгаріївка й Пасяди Першотравневого старостату.

🥓Сало, тушонка, 🥠печиво, 🥟вареники, каша, 🍗картопля з м’ясом, 🍕піца, пироги, 🍞хліб, пряники – все це з любов’ю та теплом готували для Захисників невтомні трудівниці нашої громади. 💙💛Учні Дейкалівського опорного закладу загальної середньої освіти виготовили патріотичні браслети, а місцеві жителі – 🕯️окопні свічки, 🩳спідню білизну та 🧦в’язані шкарпетки.

➖Ми дуже хочемо, щоб наші воїни були ситі і щоб там, далеко від рідного дому, відчували тепло та домашній затишок, любов та турботу рідних. Ми віримо, що така підтримка для них також важлива і переконані, що в такий спосіб вони можуть почерпнути бодай краплину світла і відчути нашу глибоку вдячність, - говорять господині.

🙏Готують жінки смачну і ситну українську їжу, заправлену любов’ю та насичену щирою молитвою. Зізнаються, що намагаються готувати страви, які б були до смаку мужнім Захисникам і Захисницям та давали їм сил щодня наближувати нашу Перемогу.

🤝Щира вдячність усім, хто робить свій посильний внесок у нашу Перемогу та своїми добрими справи підтримує Збройні Сили України.

💪Тримаймо стрій! Україна переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора