A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Рішення виконавчого комітету Зіньківської міської ради від 18 лютого 2021 року

Дата: 25.02.2021 11:15
Кількість переглядів: 110

1. Про План заходів щодо наповнення бюджету Зіньківської міської територіальної громади у 2021 році, ефективного та раціонального використання коштів бюджету

2. Про підсумки фінансово-господарської діяльності МКП «Зіньківський комунгосп»

3. Про комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Зіньківської міської ради

4. Про надання повноважень юридичному відділу апарату виконавчого комітету Зіньківської міської ради

5. Про замовлення коригування проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Дроздівській від будинку №117 до перехрестя з вул. Воздвиженською та вул. Шевченка в м. Зіньків Зіньківського району, Полтавської області»

6. Про замовлення виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Миру в с. Покровське, Полтавської області»

7. Про замовлення виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт частини водопровідної мережі по вул. Гончарна від буд. № 92 до перехрестя з вул. Підгірною у м. Зінькові, Полтавської області»

8. Про замовлення виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Гагаріна у м. Зінькові, Полтавської області»

9. Про замовлення виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Підгірній у м. Зінькові, Полтавської області»

10. Про передачу на утримання контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів на території міста Зіньків

11. Про затвердження кошторисних документацій

12. Про надання дозволу на розміщення реклами ТОВ «Науково-промисловій компанії «ХОУМ-НЕТ»

13. Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому комітеті Зіньківської міської ради та покладення обов’язків уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції

14. Про затвердження Плану заходів щодо запобігання і виявлення корупції у виконавчих органах та структурних підрозділах виконавчого комітету Зіньківської міської ради на2021 рік

15. Про присвоєння адреси

16. Про присвоєння адреси

20. Про погодження відпустки

21. Про затвердження додаткової угоди


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора