A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 22.02.2023 16:21
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

📕📝Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому було розглянуто 27 питань порядку денного.

📑Присутні заслухали звіти директорів міського комунального підприємства «Зіньківський комунгосп», комунальних підприємств «Світанок» та «Світоч» міської ради про підсумки фінансово-господарської діяльності підприємств за 2022 рік. Було заслухано також інформацію про підсумки роботи комунальної організації «Кирило-Ганнівська пожежна охорона» за минулий рік та виконання заходів протипожежної безпеки на території громади.

👉Члени виконкому прийняли рішення по схваленню:

📌розрахунку ставок земельного податку;

📌встановлення опіки над дитиною-сиротою;

📌надання статусу дитині, позбавленої батьківського піклування;

📌створення прийомної сім’ї та влаштування до неї дітей;

📌затвердження розпоряджень міського голови;

📌надання одноразової матеріальної допомоги родинам загиблих військовослужбовців Збройних Сил України, членам сімей мобілізованих до лав Збройних Сил України та Національної гвардії України, а також на лікування жителям громади.

📑Члени виконавчого комітету міської ради схвалили рішення по внесенню змін до складу комісій з питань поводження із безхазяйними відходами, житлових питань, по видаленню зелених насаджень на території громади, встановлення факту отруєння бджіл, обстеження стану житлового приміщення (будинку, квартири) при визначенні права громадян на отримання житлової субсидії, адміністративної комісії.

🖋Про заходи щодо збереження від пошкоджень магістральних волоконно-оптичних кабельних ліній зв’язку на території громади інформував заступник міського голови Геннадій Хорошун.

✔️Розглянуто ряд майнових та земельних питань, а також звернення жителя м.Зіньків.

✔️У «різному» розглянули питання щодо функціонування дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів громади та організацію харчування в них дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора