A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Урочисті заходи з нагоди Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 17:05
Кількість переглядів: 65

🇺🇦Скільки б випробувань не випало на долю України, маємо вистояти і пам’ятати всіх, хто віддав життя за нашу свободу.

Сьогодні у Зіньківській громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Керівництво та працівники міської ради поклали квіти до підніжжя пам'ятника Героям Небесної Сотні та вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання.

🎤💙💛У міському будинку культури відбувся реквієм «Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки» за участю артистів та творчих колективів Зіньківського міського будинку культури.

🖼️Упродовж дня була представлена виставка «Вічна пам’ять загиблим героям, які віддали своє життя за Україну», присвячена подвигу та мужності воїнів Зіньківської територіальної громади, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в 2014 - 2023 роках.

🇺🇦Ворог може знищити літак, але мрію нашого народу і вільне майбутнє України знищити неможливо! Допоки наші бійці стоять пліч-о-пліч та захищають громадян, наша нація – непереможна🇺🇦

🕯️Вічна пам’ять Героям, які віддали життя у російсько-українській війні за Україну! 🇺🇦Слава Захисникам, які нині боронять нашу Державу від загарбників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора