A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зіньківська громада провела в останню путь Героя Сергія Шатраву

Дата: 14.02.2023 17:40
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

На жаль, жорстока війна продовжує забирати кращих та приносити горе в оселі українців. Сьогодні наша громада попрощалась із військовослужбовцем Збройних Сил України, зіньківчанином Сергієм Вікторовичем Шатравою.

У Свято-Успенському соборі в Полтаві о 10 год. відбулася панахида за двома бійцями, які полягли на війні. Серед них – зіньківчанин Сергій Шатрава.

🌹🌹«Живим» коридором у м.Зінькові зустрічали Героя сотні людей – рідні, друзі, знайомі, земляки, побратими, які прийшли та приїхали провести в останню дорогу Сергія Шатраву та вклонитися його мужності й відвазі.

Біля міського будинку культури у центрі міста відбувся траурний мітинг. З промовами виступили Благочинний Гадяцького та Зіньківського округів Православної Церкви України, протоієрей Олег Пограничний, начальник відділення рекрутингу та комплектування 1 відділу Полтавського РТЦК КСП, майор Віталій Тимченко.

➖Яким був Серьожа? – Таким, як всі. Скромний хлопчик, невисокий на зріст, допитливий, чуйний, вимогливий до себе, працьовитий, відповідальний, товариський, завжди мав свою думку. Любив своїх однокласників, вчителів…Мав можливість перебувати за межами України та не залишився байдужим до біди, яка спіткала його Батьківщину. Свідомо зробив вибір свого життєвого шляху. Залишився патріотом до останнього подиху. Герої не вмирають. Спи спокійно, мій кучерявий хлопчику, - сказала у своєму виступі перша вчителька Героя Надія Пантюх.

➖Це була життєрадісна, весела Людина, товариш, який будь-якої миті був готовий прийти на допомогу, - сказав однокласник Сергія Анатолій Білан.

У пам’яті всіх, хто знав Сергія Шатраву, він назавжди залишиться веселим, життєрадісним, щирим, справжнім патріотом та... назавжди 40-річним Героєм. Своїм життям він захищав нас, українців, та наше майбутнє.

☦️Похоронили Сергія Шатраву з військовими почестями на центральному кладовищі м. Зінькова.

🇺🇦Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту України.

Ніколи не пробачимо. Ніколи не забудемо. 🕯️Царство небесне, вічна, світла пам’ять та безмежна слава Герою. Спочивай з Богом, наш Захиснику…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора