A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося пленарне засідання двадцять п’ятої сесії міської ради

Дата: 08.02.2023 15:31
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

🖋️7️⃣ лютого під головуванням міського голови Сергія Максименка відбулося пленарне засідання двадцять п’ятої сесії міської ради, в якому взяли участь 21 депутат із 26, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та депутат обласної ради Василь Воротинцев.

📑На сесії було розглянуто та прийнято рішення з 45 питань порядку денного.

Розглянувши заяву першого заступника міського голови Олександра Теслі, депутати прийняли рішення про увільнення його від обов’язків за згодою сторін.

За пропозицією Сергія Максименка, депутати затвердили на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Інну Авраменко – депутата Полтавської обласної ради попереднього скликання, колишнього першого заступника голови Глобинської райдержадміністрації. Останні два роки Інна Леонідівна обіймала посаду заступника Глобинського міського голови.

✔️Заслухали та прийняли до відома звіт міського голови про свою роботу та виконання Програми соціально-економічного розвитку Зіньківської громади за 2022 рік; інформацію про стан законності, боротьби зі злочинністю та результати діяльності Диканської окружної прокуратури на території нашої громади у 2022 році.

✔️Депутати також внесли зміни до ряду міських програм та положень.

✔️Затверджено звіт про виконання показників бюджету Зіньківської громади за 2022 рік та внесено зміни до показників бюджету Зіньківської громади на 2023 рік, зокрема, 21 млн. 17 тис. грн. коштів вільного залишку направлено на:

👉співфінансування ремонту доріг загального користування місцевого значення 5 млн 53, 8 тис. грн.;

👉фінансову підтримку КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» - 3 млн 583,3 тис. грн. та КНП «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» - 2 млн 187 тис. грн.;

👉матеріальну допомогу на лікування та родинам мобілізованих військовослужбовців – 2 млн. грн.

👉Також виділено кошти на придбання автогідропідйомника для обслуговування вуличного освітлення, освітні потреби, придбання паливо-мастильних матеріалів для підвезення мобілізованих військовослужбовців, виконання програми «Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади та підтримки Збройних Сил України на 2023 – 2025 роки» та підтримку житлово-комунального господарства.

✔️Прийнято рішення про затвердження базової мережі закладів культури Зіньківської громади, розпоряджень міського голови та договорів, укладених міським головою.

✔️Затверджено план роботи Зіньківської міської ради на 2023 рік.

✔️Розглянули депутатські запити депутатів міської ради Тетяни Друмової та Романа Педика, які направили для розгляду та відповідного опрацювання до виконавчого комітету міської ради та МКП «Зіньківський комунгосп».

✔️На сесії також було прийнято ряд рішень із майнових та земельних питань.

Пленарному засіданню сесії міської ради передували засідання постійних комісій, на яких було детально розглянуто всі питання порядку денного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора