A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Назавжди в строю Небесного війська…

Дата: 05.02.2023 18:05
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

У російсько-українській війні ми втрачаємо цвіт нації… Сьогодні наша громада попрощалася із військовослужбовцем Збройних Сил України, жителем м.Зінькова Євгенієм Олеговичем Куликом, який загинув захищаючи нашу Батьківщину.

Йому було лише 23, проте він встиг залишити на землі пам’ятний слід… Попрощатися з Євгенієм Куликом зібралися не лише жителі Зіньківської громади, а й побратими, які пліч-о-пліч стояли із ним на «о».

➖Євгенія з військовим позивним «Лис», я знав з першого дня, відколи він прийшов до нас у підрозділ. Він був командиром відділення нашого підрозділу. За досить короткий час, Євгеній став для нас не просто товаришем, другом, побратимом… Він став для нас братом. Його смерть – надзвичайно важка втрата для нашої сім’ї, нашого підрозділу. Це була дуже смілива та хоробра Людина, універсальний солдат, добрий снайпер, хороший розвідник, гарний протитанкіст, найкращий кулеметник. «Лис» назавжди залишиться у наших серцях та нашому строю, - сказав командир підрозділу «Центурія», побратим Євгенія Віталій Авраменко.

➖Євгеній був сміливим, професійно виконував будь-які завдання. Це була Людина з багатим досвідом. Він був у моєму взводі командиром відділення. Я завжди довіряв рішенням, які він приймав. Він був реально професіоналом, - промовив командир взводу Євгенія Анатолій Ширай.

➖Ще зі шкільних років Женя був розумним, активним, ерудованим, дисциплінованим, любив точні науки, багато читав, мав багато друзів. Хто взагалі міг подумати, що в тому тендітному, непосидючому хлопчику крився залізний характер і стальна сила волі? Женя так мало прожив, але так багато встиг, - сказала вчитель Зіньківського опорного ліцею №1 Валентина Мотузка.

➖Женя любив життя. Життєрадісний, трудолюбивий, завжди готовий прийти на допомогу, - зазначила у своєму виступі однокласниця Еріка Кобиль.

Скорботна багатолюдна "ріка" супроводжувала траурну процесію до місця поховання Воїна...

🇺🇦Жовто-блакитний стяг, який огортав домовину полеглого, військові вручили батькам Героя на вічну пам’ять про подвиг сина, Захисника і Героя України.

Похоронили Євгенія з військовими почестями на центральному кладовищі м. Зінькова.

🕯️Світла пам’ять полеглому Герою! Вдячність і безмірна шана його подвигу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора