A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Марина Бражко: як би нам не було гарно тут, ми дуже чекаємо на перемогу та сподіваємося на швидке повернення додому

Дата: 30.01.2023 16:25
Кількість переглядів: 119

➖24 лютого мирне життя для моєї родини у місті Сєверодонецьку Луганської області закінчилося, - розповідає Марина Бражко. – Ми мали будинок, роботу, кожен із нас займався своїми справами. Я працювала медсестрою у багатопрофільній міській лікарні, мама Ганна Володимирівна бухгалтером цієї лікарні, батько Геннадій Олександрович – пенсіонер, трудився на дачній ділянці, син Мирослав ходив до школи, займався кікбоксингом.

15 березня родина Бражків прийняла рішення виїхати з міста, так як там уже не було світла, води, опалення… Ворог понівечив школу, в підвалі якої переховувалась сім’я.

➖Спочатку поїхали до міста Лиман Донецької області, де прожили два місяці, але 6 травня ми вирішили тікати подалі, адже там не можливо було вже находитись через постійні обстріли, - говорить пані Марина.

👪Так потрапили Бражки у Ставківський старостат нашої громади. Нині родина мешкає у будинку Віри Китриш. Усі вони беруть активну участь у житті села, в тилу намагаються підтримувати військовослужбовців Збройних Сил України, долучаючись до ліплення вареників тощо.

➖ Ми щиро вдячні старості Ставківського старостату Володимиру Васильовичу Барану та керівництву Зіньківської міської ради за моральну підтримку і матеріальну допомогу, Вірі Китриш за наданий будинок. Проте як би нам не було гарно тут, ми дуже чекаємо на перемогу та сподіваємося на швидке повернення додому. Зичимо всім нам мирного неба над головою та перемоги нашій Україні🇺🇦, - з теплом говорить родина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора