A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Збільшили матеріальну допомогу

Дата: 14.01.2023 09:05
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

📝На другому пленарному засіданні двадцять четвертої сесії міської ради, що відбулося 1️⃣0️⃣ січня цього року, депутати одноголосно підтримали рішення «Про Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Зіньківської громади» в новій редакції, відповідно до якого збільшується фінансова підтримка військовослужбовцям Збройних Сил України та їх родинам із бюджету територіальної громади.

Так, зокрема, у 2023 році продовжено надання одноразової матеріальної допомоги, в розмірі 10 тис.грн., на лікування та реабілітацію військовослужбовців, які отримали поранення, контузії під час бойових дій у російсько-українській війні. Вперше прийнято рішення про підтримку членів сімей мобілізованих жителів громади до лав Збройних Сил України, Національної Гвардії України, які захищають нашу країну від російського агресора, на що передбачено одноразову матеріальну допомогу в розмірі 5 тис.грн.

📌У цьому році збільшено розмір допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців на оплату житлово-комунальних послуг, що становить 10 тис.грн. у рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора