A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Світлана Манойло: проблема питної води є критично важливою для всіх жителів громади

Дата: 06.01.2023 12:05
Кількість переглядів: 62

Фото без опису  Фото без опису

Останнім часом у нашому селі Артелярщина почали виникати складності в роботі водяного насосу на свердловині №1: не досягався певний рівень тиску, розпочалися збої в роботі всієї системи водопостачання, а надмірна щомісячна плата за електроенергію була непосильною для водокористувачів. На жаль, у перший день нового року насос, який функціонував з 2015 року, повністю вийшов із ладу.

За допомогою у придбанні нового насоса та обладнання до нього, 1 січня ми звернулися до керівництва міської ради. Незважаючи на Новорічні свята, до нашої проблеми поставилися з розумінням та відповідальністю. Наступного дня до нашого села приїхали працівники міської ради та МКП "Зіньківський комунгосп", які встановили проблему та забрали старого водяного насоса. 3 січня було встановлено новий водяний насос і вода повернулася до осель жителів Артелярщини.

🤝Від імені всіх жителів нашого села та від себе особисто висловлюю щиру вдячність керівництву міської ради та працівникам МКП "Зіньківський комунгосп" за небайдужість до людського горя, за оперативність, відповідальність та своєчасність. Низький уклін вам за це! Вітаємо всіх вас із Різдвом Христовим! Божого благословення, мирного неба над головою та Перемоги всім нам🇺🇦

З повагою Світлана Манойло та жителі с. Артелярщина

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора