A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Наближаємо Перемогу разом!

Дата: 06.01.2023 10:56
Кількість переглядів: 98

Фото без описуФото без опису

Завершився важкий воєнний 2022 рік…

🏡За час війни наша громада надала прихисток більш, ніж чотирьом з половиною тисячам внутнішньо переміщеним особам (далі – ВПО).

Відрадно, що ми не залишилися осторонь уваги Гуманітарної організації ІNTERSOS, що впроваджує проєкти всебічної підтримки внутрішньо переміщених сімей та осіб, які постраждали від військової агресії росії в Україні.

🚐У вересні минулого року в нашій громаді розпочала активну роботу мобільна бригада цієї організації, яка упродовж 3-х місяців надавала медичну й психологічну допомоги переселенцям, які проживають на території нашої громади; підтримувала ВПО, що постраждали від домашнього та гендерно-зумовленого насильства; надавала послуги по захисту для дітей, жінок, літніх людей та людей з особливими потребами із числа ВПО; забезпечувала непродовольчими товарами та санітарно-гігієнічними засобами ВПО та вразливі групи населення, що проживають на території громади тощо.

4️⃣ січня відбулася робоча зустріч керівництва міської ради з представниками Гуманітарної організації ІNTERSOS та мобільною бригадою. Упродовж активної бесіди, підсумували роботу в минулому році та обговорили питання подальшої співпраці у 2023 році.

🤝Міський голова Сергій Максименко висловив щирі слова вдячності команді Гуманітарної організації ІNTERSOS за підтримку, надання благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам Зіньківської громади, в межах реалізації проєкту «Надання житла для вразливих родин в Україні» у співпраці з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців, та вручив представникам ІNTERSOS Подяку міського голови.

💙💛У нелегкий час, коли все більше громадян потребує турботи та допомоги, важливо знайти людей, які небайдужі до чужої біди. Саме завдяки злагодженій роботі міської влади та представників благодійних організацій вдається досягти поставленої мети. Наближаємо Перемогу разом🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора