A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новий рік розпочався з Перемог

Дата: 04.01.2023 16:00
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

🎤Яскравим прикладом відданої багаторічної діяльності у сфері української хорової культури є «народний» хоровий колектив КЗ "Зіньківський міський будинок культури", наповнений надзвичайним народним колоритом та любов’ю до рідного краю.

✨Талант і самобутня творчість умілого керівника - диригента Тетяни Іванини та учасників - це неоціненний внесок у справу збереження і розвитку багатої культурної хорової спадщини Зіньківського краю.

🎁Приємний подарунок під ялинку отримав «народний» хоровий колектив міського будинку культури - почесне ІІ місце в ювілейному конкурсі хорового мистецтва, приуроченому 100-річчю від дня народження Валентина Міщенка, за підтримки Департаменту культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради, Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади в місті Полтава.

🎙️"Народний" хоровий колектив МБК, соліст Володимир Горобець, керівник-диригент Тетяна Іванина, оркестрова група, викладачі Зіньківської музичної школи імені П.К. Батюка (керівник Володимир Найда) виконали авторський твір В. Міщенка «Полтавські Галушки», українську народну пісню «Ой там за лісочком» (а cappella) та твір на вибір - українську народну пісню «Зелений сад» (солісти: Петро Удовиченко та Ірина Королько).

📃🏆Оцінивши виступи, журі прийняли рішення нагородити "народний" хоровий колектив Дипломом ІІ ступеня, пам’ятним сувеніром. Керівнику Тетяні Іванині за активну позицію, вагомий внесок у збереження, примноження та розвиток вокально-хорового мистецтва та професійну підготовку учасників колективу до конкурсу, вручили Подяку.

💙💛Шановні учасники хору, пишаємося вашими досягненнями, творчим ентузіазмом, який надихає та хвилює серця вдячних шанувальників. Щиро бажаємо вам нових творчих злетів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора