Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади, воїни Збройних Сил України!

Дата: 31.12.2022 09:20
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

🎄Спливають останні години 2022 року, який невдовзі відійде в історію. Для кожного з нас він був роком витримки та мужності, насиченим випробуваннями на міцність та єдність нашого народу, важкими втратами та напруженою працею. Незважаючи на всі виклики, ми об’єдналися, не втратили сили духу, віри та надії. Українці показали всьому світові, що мужність та патріотизм – у кожному з нас.

🕯️Згадаємо всіх, кого ми втратили в 2022 році, хто віддав життя, захищаючи Україну та наше світле майбутнє. Вічна світла їм пам’ять…

💙💛Шановна громадо, нехай із останніми хвилинами Старого року усіх нас покинуть турботи та негаразди, а Новий, 2023 рік, буде роком нашої Перемоги над ненависним ворогом.

🎁Зичу, щоб прийдешній рік справдив найдобріші сподівання кожного, приніс довгоочікувані мир, злагоду й добробут у кожну родину. Нехай Бог оберігає наших захисників і кожен із них якнайшвидше обійме своїх дітей, дружин, чоловіків, батьків та всіх рідних. Хай об’єднаються всі роз’єднані українські родини, а всі, хто змушений був покинути свою оселю, зможуть нарешті повернутися додому. Нехай Новий рік засіє ваші родини злагодою, добром і радістю, подарує успіхи на життєвих шляхах, принесе спокій у кожну родину!

🇺🇦Віримо в Збройні Сили України! Україна переможе!

Із повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора