A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали з 96-річчям Василя Вінніченка

Дата: 27.12.2022 15:42
Кількість переглядів: 108

 

💐Сьогодні своє 96-річчя від дня народження відзначив учасник бойових дій Другої Світової війни, фронтовик Василь Михайлович Вінніченко.

🤝Зі знаменною датою Василя Михайловича від імені всієї громади привітали міський голова Сергій Максименко, начальник відділу з соціального захисту Віктор Півень, представники ради ветеранів Зіньківської громади Володимир Прислонський та Сергій Мурадян. Гості побажали ветерану міцного здоров’я, довгих років життя та обов’язково зустріти Перемогу України.

Незважаючи на солідні літа, у ветерана добра пам’ять на імена, дати, події... Під час зустрічі, як сторінку своєї книги він ще раз перегорнув пройдені воєнні дороги та повоєнні роки. Сьогодні Василь Михайлович цікавиться ситуацією не тільки в Зіньківській громаді, а й у всій Україні, свято вірячи в її Перемогу та мирне майбутнє.

Прожиті роки ветерана – приклад служіння народові, своїй родині, своїй землі та Україні. Разом із дружиною вони виростили двох синів і доньку, мають онуків і правнуків, які приносять їм щастя і радість.

🎁Зіньківська міська рада, депутатський корпус та рада ветеранів зичать Вам, шановний Василю Михайловичу, щоб здоров’я не підводило, щастя не оминало дім, а в родині завжди панували тепло й затишок. З роси Вам і води, шановний Василю Михайловичу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора