A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Подарунок внутрішньо переміщеним особам с. Артелярщина з нагоди Дня Святого Миколая

Дата: 21.12.2022 09:25
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

🧑‍🎄🌲Дня Святого Миколая з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі, адже саме цього дня трапляються дива. Святий Миколай заходить у кожну домівку та дитячі заклади і дарує подарунки, солодощі, а комусь, можливо, і різочку кладе. Приємно, що малеча вірить у ці чарівності та стає слухняною.

🎁У цьому році Святий Миколай завітав не тільки до артелярщинських діточок, а й до внутрішньо переміщених осіб, які проживають у освітянському закладі с. Артелярщина, подарувавши їм професійний пилосос, про який ми потурбувалися, звернувшись до депутата обласної ради Івана Гришка.

🤝Варто наголосити, що Іван Іванович жодного разу не відмовляв у допомозі, адже добре знає проблеми кожного старостату нашої громади, цікавиться життям людей та піклується про підростаюче покоління.

🌳🌿За його ініціативи у 2013 році було прийнято спільне рішення: створити в нашому селі ландшафтний парк, який ми садили всією Артелярщиною разом із дітками, а сьогодні – милуємося його красою не лише ми, а й гості нашого села. Коли перекривали дах на Храмі Успіння Пресвятої Богородиці і в нас не вистачало коштів на придбання будівельних матеріалів, теж не обійшлося без фінансової підтримки Івана Івановича.

❄️🎄Напередодні новорічних свят хочемо подякувати Вам, Іване Івановичу, за турботу і добре ставлення до наших людей, за щиру посмішку, за допомогу та розуміння у вирішенні складних питань. Шановний Іване Івановичу, нехай Вас охороняють всі святі! Живіть у мирі, добрі, любові під мирним небом, а всі дороги життя нехай ведуть Вас до успіху та Перемог🇺🇦

Адміністратор ЦНАП с. Артелярщина

Світлана Манойло

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора