A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, ветерани місцевого самоврядування, дорогі колеги!

Дата: 07.12.2022 06:47
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

 

💐Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

🤝📚Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей гілка влади. До нас перших ідуть люди зі своїми проблемами, надіями й сподіваннями. І саме від професіоналізму, досвіду, відповідальності працівників органів місцевого самоврядування в значній мірі залежить добробут людей та майбутнє нашої країни.

У цьому році всі намічені плани по розбудові нашої громади поламала війна. Робота міської ради та старост громади була направлена на забезпечення стабільної роботи об’єктів критичної інфраструктури, вирішення питань оборони, сприяння Збройним Силам України, соціального захисту населення тощо. Ми пам’ятаємо кінець лютого – початок березня, коли міська рада забезпечувала виконання робіт по обладнанню блок-постів, прийому і розміщенню військових, створенню добровольчого формування територіальної громади, організовувала доставку та видачу гуманітарної допомоги.

👪🏘️У тяжкі дні воєнного часу наша громада прийняла понад три тисячі внутрішньо переміщених осіб, які залишили окуповані або прифронтові території. Робота по їх розміщенню, харчуванню та забезпеченню всім необхідним лягла на плечі працівників міської ради та небайдужих зіньківчан.

🇺🇦Дякуємо всім нашим захисникам, які дають можливість нам жити майже повноцінним життям. З перших днів війни на захист Батьківщини пішли старости Костенко С.С., Міхеєв В.І. та працівники відділу благоустрою міської ради Кваша С.В., Макуха А.І., Макуха С.М., Шило О.С. У скорботі ми схиляємо голови перед полеглими на фронті 15 земляками – героями, які віддали своє життя за те, щоб ми жили🕯️

Пам’ятаємо і тих колег, кого немає сьогодні з нами, віддаємо шану живим ветеранам місцевого самоврядування. Нам стають у пригоді ваш багатий досвід, уміння та мудрість.

Тож прийміть слова вдячності, шановні колеги, за вашу сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію щодо оборони та розбудови Зіньківської територіальної громади.

Вітаючи нині працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів, громадських активістів, сердечно бажаю миру, міцного здоров’я, життєвої наснаги, витримки та оптимізму, а головне – Перемоги! Нехай ваша професійність і висока відповідальність перед жителями територіальної громади, сприяють нашій Перемозі, змінам на краще в нашому житті🇺🇦

Зі святом вас!

Із повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора