A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 09:15
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

 

🇺🇦Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни, ви є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.

🤝Велика подяка вам, шановні військовослужбовці, воїни та захисники Зіньківської громади, за героїчне виконання військового обов’язку, мужність і рішучість, за звитягу, хоробрість і самопожертву, які ви демонструєте в боях з російським агресором. Зіньківщина пишається вами!

💙💛Зичимо вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі, віри, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії та відваги у боротьбі за єдину, суверенну та незалежну Україну.

Низько вклоняємося 🕯🌹🌹світлій пам’яті Героїв-АТО: Віталія Кузьменка, Івана Матвієвського, Вадима Мирінця, Миколи Ряскова; Захисників, що загинули у російсько-українській війні: Юрія Берлізова, Дмитра Бута, Антона Бутенка, Юрія Затворницького, Віталія Карася, Руслана Каптана, Станіслава Кратнова, Сергія Міщенка, Віталія Стаська, Вадима Харченка та Сергія Чирки. Нехай пам’ять про них та їх імена назавжди закарбуються у серці кожного жителя нашої громади.

🇺🇦Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

З повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора