A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проведено захід для внутрішньо переміщених осіб та жителів громади

Дата: 05.12.2022 11:19
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

🙌За сприяння чеської гуманітарної організації «Людина в біді» та фінансування Європейського Союзу, 3️⃣ грудня цього року на території Зіньківської громади громадською організацією «ДП Центр – Полтава» проведено захід для внутрішньо переміщених осіб та жителів громади.

📌Організаторами заходу було охоплено три вікових категорії населення громади.

👉Усі дорослі взяли участь у групових заняттях з психологічної підтримки, ознайомилися з методами самоконтролю в стресових ситуаціях, практикували вправи на стабілізацію емоційного стану та з захопленням брали участь в арт-терапії.

👫Для підлітків була проведена квест-гра, де вони неформально спілкувалися в колі однолітків та мали змогу відчути підтримку, проявити себе. Усі завдання полягали в тому, щоб навчитися протистояти впливу стресів. Більше за все дітям сподобалося малювати неоновими фарбами на шоппер-сумках, які вони отримали в подарунок.

✨Дітей розважали улюблені герої мультфільмів, які спільно з дітками занурювалися у світ фантазій та творчості. Усі разом грали в розвиваючі ігри, малювали, виконували завдання.

💙💛У всіх групах панувала спокійна, дружелюбна, тепла атмосфера, яка закріплювалася чашечкою чаю та солодощами.

🤝Щира подяка організаторам заходу ГО «Людина в біді», ГО «ДП Центр – Полтава», колективу Зіньківського опорного ліцею №1, на базі якого проходив захід, та відділу освіти виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора