A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дорогі волонтери Зіньківської громади!

Дата: 05.12.2022 11:08
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

5️⃣ грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, хто піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Ви займаєтесь діяльністю на користь суспільства, охоплюєте своєю діяльністю різні сфери життя, маєте активну життєву позицію та зацікавлені у допомозі іншим, адже доброчинність – невід’ємна частина вашого життя.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а звичайні люди змушені залишити свої домівки у пошуках тимчасового житла, саме ваша активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додають віри в те, що у нашого народу є майбутнє.

🤝Висловлюю щиру подяку всім волонтерам Зіньківської громади, волонтерським організаціям, учнівській молоді, керівникам підприємств, установ, старостам, депутатам усіх рівнів і просто небайдужим людям Зіньківщини, за безкорисливу працю, людяність та щиру допомогу тим, хто її потребує.

🇺🇦Шановні волонтери, зичу вам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашої громади та всієї України! Разом до Перемоги💙💛

З повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора