A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Герою...

Дата: 22.11.2022 08:16
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

І знову тяжка втрата... Зі скорботою та невимовним болем отримали повідомлення про те, що під час виконання військових обов’язків по захисту нашої батьківщини, внаслідок ракетного удару з боку країни-агресора та отриманих термічних опіків (більше 90%) поверхні тіла, у смт Десна Чернігівської області 1️⃣7️⃣ травня цього року загинув наш земляк, солдат обслуги гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи Кратнов Станіслав Юрійович.

Народився Станіслав Юрійович 12 вересня 1974 року в м. Кострома (росія).

➖Коли Стасу виповнилось 3 рочки, він почав дуже хворіти, тому мамі лікарі порекомендували обрати клімат, який би йому підходив краще. Так вони переїхали в Україну у м. Полтава, де він закінчив школу №27. Згодом вступив до кулінарного училища, потім армія – проходив службу у ракетних військах у Хмельницькому. У 1992р. переїхали до Зінькова. Згодом одружився, але не склалося… Тому поїхав працювати у Харків, де одружився вдруге. Разом із його дружиною прожили 10 щасливих років, виховуючи сина, - розповідає сестра загиблого воїна Анастасія Василівна. ➖ Коли у Харкові розпочалися жахливі воєнні дії, рятуючи сина й дружину, приїхав до матері у Зіньків, де 20 квітня Стас добровольцем пішов до лав Збройних Сил України.

Понад 40 років чоловік проживав на території України, віддавши життя за мирне небо над нашою країною, за світле майбутнє сина та всіх українців. У Станіслава Кратнова залишилися мама Олена Іванівна, дружина Наталія Вікторівна, синочок Ваня, сестра Анастасія Василівна та брат Володимир Юрійович.

➖ Станіслав Кратнов був чуйною, доброю і щирою людиною, смачно готував, був «душею» компанії, не боявся роботи, тому відважно пішов захищати рідну землю – так про Героя говорять його рідні та друзі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного. Вічна пам’ять відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту України. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти в серці рідних болючу рану втрати, адже загибель найріднішої людини – велике випробування. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо…

☦️Похоронили Станіслава Кратнова на кладовищі у м. Харків. 🕯️Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому Захиснику незалежності і цілісності України🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора