A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом

Дата: 10.11.2022 12:57
Кількість переглядів: 208

9️⃣ листопада своє професійне свято відзначили працівники культури та майстри народного мистецтва. Попри війну ці талановиті люди бережуть і розвивають українську культуру. Музика, хореографія, музейна та бібліотечна справи живуть і працюють на Перемогу, кожен на своєму фронті.

📃Секретар міської ради Олександр Прокопенко, начальник відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення виконавчого комітету міської ради Людмила Кімлик-Яроха та голова профспілки працівників культури Віктор Литус привітали працівників галузі культури Зіньківської громади з професійним святом та вручили грамоти Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації, Зіньківської міської ради, відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення виконавчого комітету Зіньківської міської ради та профспілки працівників культури.

Через кровопролитну війну, яку розв’язала країна-терорист росія, на жаль, не вдалось провести гарне свято, на якому артисти нашої громади продемонстрували б свої таланти. Віримо, що наступного року своє професійне свято працівники культури святкуватимуть в мирі, на вільні українській землі під милозвучні українські пісні🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора