Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новий рентгенологічний апарат італійського виробництва у КНП "Зіньківська міська центральна лікарня"

Дата: 08.11.2022 08:20
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

🏥Уже давно КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» чекала на новий рентгенологічний апарат, адже стара апаратура досить часто виходила з ладу, працювати на ще радянському апараті було складно (адже потрібно не лише робити знімок, а й виконувати кілька операцій, пов’язаних з проявкою та фіксацією рентген-плівки). Це займало чимало часу, а якість знімку багато в чому залежала від хімічних реактивів.

👉Нині міська лікарня укомплектована новим рентгенологічним апаратом італійського виробництва, який дозволяє робити обстеження органів людини у найкоротший термін. Після проведеного обстеження лікар-рентгенолог за лічені хвилини бачить знімок на своєму моніторі, що дає змогу провести більш детальніше обстеження хворого, якщо було виявлено певну патологію. Знімок, який бачить лікар-рентгенолог, можуть на своїх моніторах переглянути й лікарі, які направили хворого на обстеження. Тобто, йде «живе» спілкування лікуючого лікаря з лікарем-рентгенологом, що допомагає правильно встановити діагноз.

🌡️Доза опромінення у сучасному рентген-апараті в десятки разів менша у порівнянні зі старим апаратом.

- Працювати на такій апаратурі – одне задоволення, - говорять лікарі.

Радує око і ремонт, проведений у кабінеті рентгенологічної діагностики.

📃Усі рентгенологічні обстеження у лікарні безкоштовні, 📌потрібно мати при собі тільки направлення сімейного лікаря або вузького спеціаліста: ЛОРа, травматолога, хірурга.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора