A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Перейменовувати чи не перейменовувати вулиці населених пунктів громади – будуть вирішувати самі мешканці

Дата: 04.11.2022 08:56
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

2?? листопада міська рада повторно оприлюднила пропозиції громадської організації «Декомунізація. Україна» з переліком вулиць, які пропонуються до перейменування, але це визвало великий резонанс у громадськості. Багато мешканців категорично не бажають, щоб вулиці, назви яких носять імена російських видатних осіб, було перейменовано.

?Шановні громадяни, Закону України «Про деколонізацію/дерусифікацію» в Україні поки що немає (але проєкти вже є), тому мешканці самі повинні вирішувати: чи на часі перейменування. Міська рада зобов’язана запитати у мешканців громади: чи бажають вони змінювати назву вулиці і на яку.

?Доводимо до відома всіх мешканців, що на офіційному сайті Зіньквської громади можна перейти на платформу електронної демократії, авторизуватись і взяти участь у голосуванні щодо доцільності перейменувань об’єктів топоніміки. (?Надалі на цій сторінці будуть проводитись консультації, обговорення та голосування за важливі рішення). Результати голосування будуть враховані комісією по перейменуванню під час прийняття рішень.

??Посилання на платформу: https://consult.e-dem.ua/5321310100


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора