A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Бережіть здоров’я, адже воно дуже потрібне країні!

Дата: 03.11.2022 15:41
Кількість переглядів: 187

Фото без описуФото без опису

?Незважаючи на складну загальну ситуацію в країні та нашому регіоні, пов’язану із військовою агресією росії проти України, КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» працює та розвивається.

?Так, продовжується впровадження придбаної апаратури для виконання малоінвазивних хірургічних втручань у хірургії, гінекології, а відтепер ще й в отоларингології. Лікарі нашої лікарні проводять операції без застосувань класичних (великих) розрізів під візуальним контролем за допомогою відеокамери. Такий підхід дозволяє значно зменшити операційну травму, а отже й скоротити термін перебування пацієнта у стаціонарі, зменшити необхідність застосування знеболюючих препаратів та антибіотиків.

???У жовтні цього року між КНП «Зіньківська МЦЛ» та Харківським національним університетом ім. В.Н. Каразіна було підписано договір про співробітництво. Відтоді об’єднане хірургічне відділення нашої лікарні є клінічною базою кафедри хірургії вищевказаного університету. ????Очолює кафедру лікар-хірург, доктор медичних наук, професор Сергій Олександрович Бичков, який волею долі на даний час став частиною Зіньківської громади та готовий продовжувати свою трудову діяльність у нашій лікарні.

Що це значить для лікарні та громади?

Тепер напрацювання науковців університету, їх колосальний досвід у хірургічній роботі зможуть послужити на сторожі здоров’я жителів Зіньківської громади. Професор вже проводить щотижневий огляд усіх хворих хірургічного відділення, консультує та очолює консиліуми у складних випадках, бере активну участь в оперативних втручаннях. Окрім того, з 7?? листопада цього року та щопонеділка Сергій Олександрович Бичков буде проводити консультативний прийом у кабінеті хірурга поліклініки (?? з 1??3??:3??0?? до 1??4??:3??0??). ??Тел. для запису: (05353) 3-13-32.

??Бережіть здоров’я, адже воно дуже потрібне країні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора