A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто кує Перемогу Україні сьогодні!

Дата: 28.10.2022 16:42
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Сьогодні в нашій громаді відбулося покладання квітів до Меморіалу Вічної слави та пам’ятників загиблим воїнам з нагоди 78 річниці визволення України від нацистських загарбників. ??Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять тих, хто ціною власного життя самовіддано боровся за свободу, звільняючи рідну українську землю.

??Секретар міської ради Олександр Прокопенко та керівники організації ветеранів нашої громади – Володимир Прислонський та Сергій Мурадян відвідали двох ветеранів-фронтовиків нашої громади – Василя Вінніченка, жителя с. Пилипенки, та переселенця із Лисичанська Миколу Голуба, який нині мешкає у м. Зінькові. ?Від керівництва міської ради та всіх жителів Зіньківської громади подякували Василю Михайловичу та Миколі Федоровичу за ратний подвиг, вручили їм пам’ятні подарунки, продуктові набори та квіти.

?Гірко усвідомлювати, але через сім десятиліть, українцям знову довелося стати на захист України… Наші найкращі сини і доньки стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів і нині у боротьбі з російським агресором відстоюють віками відвойовану незалежну і соборну державу. Сьогодні зберегти пам’ять про подвиги наших предків, означає захистити їхні здобутки. Ми згадуємо вигнання нацистів, наближаючи вигнання рашистів. ??Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! ??Слава всім, хто кує Перемогу Україні сьогодні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора