A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Щиро дякуємо благодійникам за надану допомогу для нашої лікарні, за потужну підтримку та постійну співпрацю!

Дата: 28.10.2022 10:01
Кількість переглядів: 126

Учора заступник керівника апарату – керуючий справами Полтавської обласної ради Тетяна Паутова відвідала ?КНП «Зіньківська міська центральна лікарня», поспілкувалася з міським головою Сергієм Максименком, директором медзакладу Олександром Запорожченком та передала для потреб лікарні: ??антисептики, інфузійні розчини, ?антибіотики, дизрозчини, вироби медичного призначення – візок та милиці.

??За ініціативи народного депутата України Олега Кулініча, голови обласної ради Олександра Біленького у співпраці з Благодійним фондом «Сучасне село та місто» та народним депутатом Антоном Яценком надійшла гуманітарна допомога у вигляді медичних засобів для медзакладів області та громад Полтавщини.

- Загалом, це інфузійні розчини, які використовуються фактично для лікування терапевтичних і хірургічних патологій, COVID-19 тощо. Крім інфузійних розчинів, є й антибіотики, як таблетовані, так і в ін’єкційній формі. Також вироби медичного призначення: візок та милиці, які є необхідними для пересування хворих територією лікарні. Антисептики та дизрозчини у великій кількості – це те, чого потребує будь-який лікувальний заклад, - розповів Олександр Володимирович.

?Щиро дякуємо благодійникам за надану допомогу для нашої лікарні, за потужну підтримку та постійну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора