A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 25.10.2022 10:13
Кількість переглядів: 142

?Побутові відходи — це відходи, що утворюються у процесі життя і діяльності людини в житлових та нежитлових будинках (крім відходів, пов’язаних з виробничою діяльністю підприємств) і не використовуються за місцем їх накопичення.

?Нагадуємо, що до вартості послуг МКП «Зіньківський комунгосп» з вивезення твердих побутових відходів включено розрахунок витрат за ?вивезення виключно твердих побутових відходів. ?Опале листя та гілля НЕ є твердими побутовими відходами, оскільки – це не продукти життєдіяльності людини і належать ДО СФЕРИ БЛАГОУСТРОЮ. До ТПВ також НЕ відносяться будівельні відходи, великогабаритна побутова техніка, меблі тощо. ??Власники таких відходів зобов’язані вивозити їх на міське сміттєзвалище самостійно (для жителів нашої громади плата за їх розміщення є безкоштовною), або ж звернутися у МКП «Зіньківський комунгосп» та замовити транспорт (згідно тарифу). Давайте зекономимо кошти міського бюджету, на які придбаємо необхідні речі та теплий одяг для наших земляків, які захищають нашу країну.

?Шановні громадяни, закликаємо вас відповідально та з розумінням ставитися до сортування сміття, розрізняючи побутові та будівельні відходи. Чиста громада – це спільна праця кожного з нас! Разом до Перемоги??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора