Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося третє пленарне засідання двадцять першої сесії міської ради

Дата: 21.10.2022 19:03
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

??Сьогодні, 2??1?? жовтня, під головуванням міського голови Сергія Максименка відбулося третє пленарне засідання двадцять першої сесії міської ради, в якому взяли участь 21 депутат із 26.

???На сесії було розглянуто та прийнято рішення з 12 питань порядку денного, зокрема, внесено зміни до:

?міської цільової програми "Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади на 2022 рік";

?міської програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на територію Зіньківської громади на 2022 рік;

?програми розвитку та фінансової підтримки житлово-комунального господарства Зіньківської територіальної громади на 2022 - 2025 роки.

??На сесії затверджено протокол про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації котельні за адресою: вул. Воздвиженська, 81-б, переможцем якого визнано Олександра Бутенка.

??Прийнято рішення про внесення змін до показників бюджету Зіньківської територіальної громади на 2022 рік, зокрема виділено кошти в сумі 800 тис. грн для МКП «Зіньківський комунгосп» на придбання дизельгенераторів для забезпечення роботи каналізаційно-водопровідної мережі міста, які будуть використовуватися в разі відключення електроенергії. Та 245 тис. грн – на закупівлю генераторів відділу освіти та молоді для забезпечення роботи закладів освіти.

??Затверджено положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Зіньківській громаді.

??Прийнято низку рішень з майнових та земельних питань.

??Депутати також розглянули депутатський запит депутата міської ради Тетяни Друмової, який направили на розгляд та опрацювання до виконавчого комітету міської ради.

?У "Різному" заслухали інформацію депутата міської ради, начальника Зіньківської дільниці Миргородської об’єднаної філії АТ «Полтаваобленерго» Валерія Масюка про ситуацію із постачанням електроенергії на території Зіньківської громади.

Сесії міської ради передувало спільне засідання постійних комісій, на якому було погоджено всі питання порядку денного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора