A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Обговорили важливі питання

Дата: 18.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

???Сьогодні міський голова Сергій Максименко провів розширену нараду, участь у якій взяли керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, місцевих органів державної виконавчої влади, комунальних закладів та установ.

?На нараді заслухано інформацію міського голови Сергія Максименка про початок опалювального сезону 2022-2023 років на території Зіньківської територіальної громади, який розпочався сьогодні, 18 жовтня.

?Керівники закладів охорони здоров’я громади проінформували присутніх про стан захворюваності населення громади на гостру распіраторну хворобу COVID-19.

??Звіт про виконання бюджету Зіньківської територіальної громади за 9 місяців цього року презентувала начальник фінансового управління Світлана Слинько.

?Заслухано керівників відділу соціального захисту та відділення Пенсійного фонду стосовно передачі повноважень щодо оформлення та виплати субсидій населенню.

?Також було заслухано інформацію про внутрішньо переміщених осіб, надання їм гуманітарної допомоги, стан надзвичайних ситуацій у громаді, виконання ремонту доріг, роботи вуличного освітлення, підготовки до проведення засідань виконавчого комітету та сесії міської ради тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора