A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відкритий чемпіонат Зіньківської територіальної громади з шахів серед чоловіків

Дата: 16.10.2022 14:00
Кількість переглядів: 84

??Сьогодні на комунальній спортивній споруді стадіону "Старт" відбувся відкритий чемпіонат Зіньківської територіальної громади з шахів серед чоловіків, присвячений Дню захисників і захисниць України??

Упродовж турніру кожен гравець не зменшував свого азартного темпу, впевнено та цілеспрямовано виборюючи першість. За результатами змагань місця розподілилися наступним чином ???

?місце - Роман Гавриш (Зіньківська громада);

?місце - Микола Касьян (с. Комиші);

?місце - Володимир Голка (с. Комиші).

???Секретар міської ради Олександр Прокопенко привітав усіх присутніх ??з Днем захисників і захисниць України, ??закликав вшанувати світлу пам'ять загиблих у жорсткій російсько-українській війні Героїв нашої громади, ?нагородив переможців та призерів змагань кубками, медалями та грамотами.

???Наймолодшому учаснику шахового турніру Даніїлу Коліснику, який наполегливо та рішуче боровся за перемогу, Олександр Борисович вручив ?грамоту Зіньківської міської ради.

?Щиро вітаємо всіх учасників та переможців сьогоднішнього турніру. Зичимо всім міцного здоров'я, мирного неба над головою, якомога більше Перемог та всіляких гараздів! Разом до Перемоги ???


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора